Mån – Fre: 11.00 till 18.00 – Andra tider Enl. överensk.

073 – 891 21 21

Ansiktsbehandling

Hudvård anpassad efter din hy

Jag är diplomerad SPA och hudvårdsterapeut och uppdaterar mig ständigt inom detta. Alla är olika och när du bokar tid hos mig får du även en hudanalys där jag ger dig råd om hur du kan ta hand om din hy på bästa sätt. Hos mig får du också hjälp med sådant som make up, plock och färgning av fransar och bryn.

Alla produkter jag använder mig av är ekologiska och håller hög kvalitet. Boka en tid hos mig här i Tanumshede och låt mig ta hand om din hy! Välj mellan bl a klassisk ansiktsbehandling, anti-age, Microdermabrision (eller microneedling för problemhy (exempelvis för tonåringar/akne/rosacea).

 

Ansiktsbehandlingar

Stem Cells Phyto-Elite Anti -age

I den professionella behandlingen innehåller produkterna stamceller från argan och kamfer men även aktiva ingredienser såsom kollagen, elastin, retinol och c-vitamin. Alla ingridienser som vi vet motverkar hudens åldrande. Behandlingen ger din hud lyster och glöd med direkta resultat.

I behandlingen ingår också portömning  formning av bryn. Ansikt och hårbottenmassage.

90 min. 1595:-

Hydra Cloud 

Genom att kombinera de fuktgivande egenskaperna från Hyaluron syra med en ny innovativ ingrediens;

Microniserat bommulls extrakt.

Denna restrotiva uppstramande lugnande och avslappland ansiktsbehandling får din hud att backa sitt åldrande.

Denna unika formulan motverkar spår av åldrande som ett resultat av solskador, behandlingen ger snabbt en reducering av luft förorenfigar och gifter. Behandlingen är djupt avslappnande, kylande och välgörande.

I behandlingen ingår en Lift massage för ansiktet. Hyaluronic acid Hydra Serum som är fyllt med välgörande ingredienser såsom collagen, hibiskus esculentus och hyaluron syran som utvinns från rödbeta. Hydra cloud masken blandas och appliceras direkt på huden, upplevelsen är kylande och mycket behaglig. 

Passar alla hydtyper speciellt för de med röd och känslig hud och är väldigt passande för kvinnor i övergångsåldern som ofta upplever hetta.

60 min. 1395:-

Klassisk Djuprengörande

En välgörande behandling med Peeling i ånga, djuprengöring, formning av bryn och skön mask. Behandlar ansikte, hals, decolltage, axlar och nacke. 

Passar för alla hudtyper, även den mycket känsliga. 
Rekommenderas med 4-6 veckors mellanrum. 

60 min. 895:-

Mikroretinol Anti-age behandling.

Länge har man forskat på A-vitamin (retinol, retinolsyra) och dess föryngrande och läkande egenskaper på huden. Pevonia har lyckats paketera A-vitaminet i en mikrokapsel som gör att det inte oxiderar och får en mycket längre behandlande verkan i huden. Passar dig som har hud börjat åldras, har stora porer, grov struktur och pigmentfläckar. Behandlingen har sammandragande effekt på stora porer, jämnar ut strukturen och raderar pigmenteringar. 

Rekommenderas som kur på 5 behandlingar med en veckas mellanrum.

60 min. 1195:-

Rosacea RS2 behandling.

En RS2 behandling när din hud är i behov av lite extra omvårdnad, som ger mycket fukt, förebygger och  motverkar ytliga blodkärl. Passar alla hudtyper, känslig hud och vid Rosacea.

Rekommenderas som kur på 5 behandlingar med en veckas mellanrum. 

60 min. 1195:-

Hudanalys

Utförs med en lätt rengöring och ser vad du har för hudtyp hjälpen av en skin skanner maskin & ger råd därefter.
20 min. 395:-

Ansiktsmassage 

Behaglig massage för ansikte, axlar och rygg, med akupressur och dränage. I massagen används Maria Åkerberg unika djupverkande och effektiva 100% naturliga Aromatisk olja och balm för din hudtyp.                             

30 min. 550:-