Mån – Fre: 11.00 till 18.00 – Andra tider Enl. överensk.

073 – 891 21 21

Massage

Välgörande och avslappnande massage i Tanumshede

Har du ont i ryggen, nacken eller huvudet? Eller har du spänningar i muskler? Kom till salongen här i Tanumshede för att få massage som går på djupet, eller bara för att slappna av.

Massage är en av de mest välgörande behandlingarna man kan få, när det gäller problem med muskler och leder. För de som är stressade är det också ett väldigt effektivt sätt att få kroppen och sinnet att slappna av. Massagen ökar blodcirkulationen och mjukar upp muskler och leder. Förutom att det forslar bort stresshormoner så gör det att man kan lösa upp muskelknutor och spänningar.

Välj din sorts massage

Med rätt anpassad massage vill jag hjälpa dig och din kropp att må bra. Här kan du välja på bland annat SPA-massage, som är en avslappnande helkroppsmassage med värmande och mjukgörande olja. Den klassiska svenska massagen går djupare i musklerna och med Hot Stone massagen så värms hela kroppens muskler och leder upp med varma lavastenar.

Alla massagebehandlingar går utmärkt att kombinera med de olika bodyscrub och inpackningarna. Välj mellan lera, choklad eller alger för inpackningarna!

Hos mig är det du som bestämmer vad det är du vill få ut av massagen, om du bara vill ha en skön och avslappnande stund eller har något ryggproblem/smärta du vill ta itu med.

Välkommen på massage hos Skönhetssalong Ludmila på Affärsvägen 6!

Massage

 Ansiktsmassage

 • Behaglig massage för ansikte, axlar och rygg, med akupressur och dränage. I massagen används Dermanords unika djupverkande och effektiva 100% naturliga Aromatisk olja och balm för din hudtyp. 

    30 min. 550:-

Spa massage

 • En mjuk & härligt avstressande helkroppsmassage med värmande olja. Gör skön avslappning och återfuktar huden.

    60 min. 895:-

Klassisk svensk massage

 • En djup muskelmassage som görs i syfte att massera bort muskelknutor – och spänningar.

    60 min. 895:-

Rygg & nackmassage

 

   30 min. 550:-

 

Meridian massage

En 5 i 1 massagesom snabbt och effektivt förbättrar kroppens allmänna tillstånd så som: Förbättrad blodcirkulation, ämnesomsättning , ökad immunitet.

 • Förbättrad blodcirculation
 • Ämnesomsättning
 • Ökad immunitet

Rekommendationer mot:

 • Sömnlöshet
 • Huvudvärk
 • Skelettartrit
 • Rygg & nacksmärta
 • Bäckeninflammation

 45/60 min. 750/895:-

Kroppsbehandlingar

Body Scrub

En skön peeling för hela kroppen som avlägsnar döda hudceller och gör huden mjuk och len.

    30 min. 550:-

Topp till tå

En avslappnande helkroppsmassage som avslutas med en härlig ansiktsbehandling.

   120 min. 1795:-

Drottning för en dag

 • Behandlingen inleds med en varmt och härligt hand & fotbad och under tiden DU sitter i fotbadet tar jag hand om dina händer. Nagelbanden mjukas upp, ja filar och polerar dina naglar. Därefter följer peeling & lätt filning av fötterna.
 • Nu får du njuta en skön klassisk helkroppsmassage där även hand & fotmassage ingår. Denna djupgående massage frigör kroppen från slaggämnen & ökar cirkulationen i muskulaturen.
 • Därefter följer en traditionell ansiktsbehandling med ånga, peeling, rengöring, mask och formning av bryn. I denna behandling ingår också en härlig ansiktsmassage på 20 minuter som är mycket cirkulationsökande vilket är bra för spänsten och fuktigheten i huden.
  Behandlingen avslutas med stärkande nagellack.

   3,5 tim. 3150:-

Kung för en dag

Behandlingen inleds med en djupgående & stärkande ryggmassage inkl. nacke & axlar. Sen följer en klassisk djuprengörande ansiktsbehandling med en härlig hårbotensmassage. Behandlingen avslutas med en komplett fotvård inkl. en skön fotmassage.

  2,5 tim. 2140:-