Mån – Fre: 11.00 till 18.00 – Andra tider Enl. överensk.

073 – 891 21 21

Lashlift

VAD ÄR LASH LIFT?

Lash Lift är den revolutionerande fransbehandlingen som skapar massor av längd, volym och lyft med dina egna naturliga fransar. Ingen mascara. Inga förlängningar. Inget underhåll. Det är ett bra alternativ till fransförlängning och det perfekta sättet att förbättra det du redan har, oavsett om dina fransar är långa, korta, tjocka eller envisa. Denna behandling kommer att skapa ett utseende av längre, fylligare fransar som gör att dina ögon ser mer öppna och ungdomliga ut samt sparar tid i din morgonrutin. Så om du letar efter en långvarig, låg underhållsfri, naturlig ögonfransförstärkning så är Lash Lift något för dig.

60 min.  850:- 

Läs mer om eftervård

EFTERVÅRD LASH LIFT

Lash lift är en av de mest populära behandlingarna just nu. Det är säkert, ger fantastiska resultat och det är knappt något underhåll. Dina ögonfransar är förbättrade men ser fortfarande naturliga och fylliga ut.

Eftervård är en mycket viktig del efter varje behandling. Den består av flera regler som måste följas; annars blir resultaten inte som förväntat.

Undvik att blöta fransarna med vatten närmsta 24-48h efter behandling då produkten måste få fäste samt spola inte fransarna med varmt vatten. Undvik mascara och oljebaserade produkter i ögonområdet närmsta 24-48h efter behandling.

Under de första 24-48h se till att fransar inte blir blöta och undvik all ånga, simning eller att tvätta ansiktet med varmt vatten. Det är viktigt för att behålla det vackra lyftet medan dina fransar låser sig på plats.

Tips du behöver veta efter en Lash Lift behandling:

➢ Ingen mascara på 24-48h
➢ Inga ångor på dina fransar på 24-48h
➢ Använd inte oljebaserade produkter alls då detta påverkar resultat negativt
➢ Gnugga inte dina ögon på 24-48h
➢ Inget vatten på dina fransar på 48h
➢ Ingen sport på 24-48h
➢ Ingen bastu på 24-48h

Vi rekommenderar att du undviker ovanstående i 48h för absolut bästa resultat men i brådskande fall går 24h bra.