Mån – Fre: 11.00 till 18.00 – Andra tider Enl. överensk.

073 – 891 21 21

 RF Microneedling

FRACTIONAL RF MICRONEEDLE (FRM)

Huduppstramning, hudföryngring utan kirurgi

Mikronålarna förs in direkt i huden till ett visst djup, och sedan frigörs radiofrekvent energi inuti huden. Detta täcker huden, vilket främjar ombyggnaden av elastin och kollagen. Det hjälper till att föryngra din hud och minskar synligt akneärr, förstorade porer, rynkor, bristningar, slapphet och matthet.

RF Microneedling

 

 

Microneedling radio frequency (MNRF) är en minimalt invasiv teknik som effektivt kombinerar traditionella microneedling-procedurer med inslag av radiofrekvensenergi för att föryngra din hud. Radiofrekvenspulserna penetrerar djupt in i dermis genom en segmenterad teknik, förstärker hudens fasthet och minskar akneärrbildning genom att stimulera kollagen- och elastinsyntesen. Hela processen orsakar minimal skada på de övre skikten av huden.

Under de första två veckorna av behandlingen kan du märka att din hy ser ljusare och slätare ut. Dina resultat kommer att fortsätta att förbättras för varje behandling.

Det tar tid för din kropp att producera nytt kollagen och elastin, men om cirka 3 månader bör du se de bästa resultaten, inklusive strukturella fördelar som fastare hud.

Passar alla hudtyper och hudfärger.

Hur många behandlingar krävs och hur lång tid håller effekten i sig?

1-3 behandlingar med 4-5 veckors mellanrum. Men det varierar från person till person hur länge man ska vänta mellan behandlingarna. Anledningen till att man väntar mellan behandlingarna är att man vill att huden skall tillgodogöra sig behandlingen innan man gör ytterligare en behandling.

Det kan även behövas fler omgångar om kundens problem är större.

Gör det ont?

Hur ont det gör varierar från person till person, Det som känns är en pirrande värme i huden. Huden kommer att se solbränd ut direkt efter behandlingen.

Hur lång tid tar behandlingen?

Behandlingen tar från 30 minuter till en timme men det kan ta längre tid om besvären är mer avancerade. Din exakta behandlingstid beror på dina individuella förutsättningar.

Vilka områden kan behandlas?

Ansiktet, hals, dekolletage, panna, ögon och käklinje. Överallt på kroppen så länge det inte finns några öppna sår.

Biverkningar:

Några omedelbara biverkningar rodnad, fjällning, lätt irritation på de behandlade områdena, som efter en solbränna. Vid större behandling bör man räkna med omfattande svullnad, små röda prickar och vätskande, irriterad hud.

 

Viktigt: Sola inte på minst en vecka efter behandlingen. Använd solskyddskräm om du ska vara ute i solen. Använd inte makeup förrän dagen efter behandling. Det är normalt att huden börjar flagna ett par dagar efter behandlingen. Det tar 1-3 dagar innan huden återhämtar sig och kan variera från person till person.

 

Kontraindikationer

  • Pågående infektion/virus i huden, såsom Herpes Simplex eller vårtor
  • Ingen botox/fillers minst 2 veckor innan behandlingen
  • Hudinflammation
  • Diabetes
  • Gravid eller ammande

 

Rekommenderas som kur på 3 behandlingar med 3 – 4 veckor mellanrum.

Pris 

en behandling    2195:-

 kur 3 behandlingar   5290:-