Mån – Fre: 11.00 till 18.00 – Andra tider Enl. överensk.

073 – 891 21 21

Microdermabrasion

Effektiv och naturlig hudföryngring i Tanumshede

SkinBase Microdermabrasion Facial

Att vi åldras och blir äldre är inget vi kan göra något åt, men däremot kan vi förhindra att kroppen och huden slits allt för mycket. Hudens celler förnyas ständigt, och därför kan man alltid behandla huden för hudföryngring, oavsett hur gammal man är. Hur?
Den metod jag använder mig av är den ledande hudvårdsbehandlingen inom hudföryngring i Storbritannien och Irland. Den är kontrollerad och helt riskfri, annars skulle jag inte ha valt den. Den heter SkinBase Microdermabrasion Facial.

Microdermabrasion

SkinBase Metoden:

När vi åldras minskar vår kollagen- och elastinproduktion. Huden blir slappare och det bildas rynkor. Men man kan stimulera kroppen till att producera mer av dessa ämnen igen.

SkinBase Microdermabrasion använder sig av en koncentrerad stråle av kristaller som försiktigt slipar bort döda hudceller lager för lager. En vakuumfunktion stimulerar blodflödet och främjar uppbyggandet av kollagen och elastin, vilket resulterar i fastare och mer elastisk hud.
Det gör att rynkor förminskas, ärr från akne blir mindre synliga och trött och matt hud försvinner. Även sådant som pigmentfläckar reduceras/försvinner.

Du märker alltså skillnad direkt. Men resultaten fortsätter vecka efter vecka under behandlingsperioden. En behandling tar ungefär 30 minuter. Räkna med 6-8 behandlingar med 7-10 dagars mellanrum. För att uppehålla resultatet räcker det med en behandling per månad.

Har man akne/ärr kan det behövas upp till 20 behandlingar.

Varför just SkinBase?

Behandlingen ger bra resultat till en låg kostnad.
Den går snabbt, är skonsam och smärtfri, utan läkningstid.
Dessutom används inga kemikalier eller krämer eller liknande, utan huden skapar sitt egna naturliga kollagen. Och därför finns ingen risk för allergiska reaktioner, biverkningar eller liknande.

Du är hjärtligt välkommen in till mig i Tanumshede för en konsultation om du är nyfiken!

Ordinarie pris per behandling är 850kr.

Köp 5 behandlingar och få den 6e på köpet.


Köp 10 behandlingar och betala endast för 8.